Friptură De Vițel Umplută

Friptura de vițel umplută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de portocală, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Friptură De Vițel Cu Fasole Fava, Carne de vită prăjită cu morcovi și portocale de sezon nou, și Cracker Barrel Old Country Store Friptură De Vițel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați ciupercile, spanacul dezghețat de 1/2 cutie, frunzele din crenguțele de rozmarin, măslinele, coaja de portocală și coaja de lămâie în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică. Pulsul se combină cu o pastă.
Dezleagă friptura. Condimentează ambele părți cu sare și piper.
Întindeți pasta de umplutură uniform pe suprafața vițelului, acoperind-o Generos.
Reluați friptura și legați-o suficient de strâns pentru a o asigura; nu legați prea strâns sau umplutura se va scurge. Umplutura va fi vizibilă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați friptura de vițel și căutați pe toate părțile până când carnea devine maro-aurie.
Așezați friptura arsă într-o tigaie.
Într-un castron mic, amestecați mierea, conservele de caise și muștarul. Frecați toate suprafețele de carne cu un strat gros de amestec de caise-miere, rezervând un amestec.
Coaceți timp de 1 oră, acoperit.
Scoateți friptura din cuptor și ungeți cu amestecul rămas de caise-miere. Reveniți la cuptor, neacoperit, încă 15 minute. Lăsați friptura să stea timp de 10 minute înainte de feliere. Friptura trebuie să fie suculentă și ușor roz în centru.
Retipărit cu persmission de la Paște prin Design: imagine perfectă Kosher prin Design rețete pentru vacanță de Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.