Friptură De Vițel Umplută

Friptură De Vițel Umplută
Friptura de vițel umplută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de portocală, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Friptură De Vițel Cu Fasole Fava, Carne de vită prăjită cu morcovi și portocale de sezon nou, și Cracker Barrel Old Country Store Friptură De Vițel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați ciupercile, spanacul dezghețat de 1/2 cutie, frunzele din crenguțele de rozmarin, măslinele, coaja de portocală și coaja de lămâie în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică. Pulsul se combină cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
SpanacSpanac
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Dezleagă friptura. Condimentează ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Întindeți pasta de umplutură uniform pe suprafața vițelului, acoperind-o Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
VitelVitel
5
Reluați friptura și legați-o suficient de strâns pentru a o asigura; nu legați prea strâns sau umplutura se va scurge. Umplutura va fi vizibilă.
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați friptura de vițel și căutați pe toate părțile până când carnea devine maro-aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
VitelVitel
8
Așezați friptura arsă într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Într-un castron mic, amestecați mierea, conservele de caise și muștarul. Frecați toate suprafețele de carne cu un strat gros de amestec de caise-miere, rezervând un amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
CaiseCaise
MuștarMuștar
MiereMiere
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Coaceți timp de 1 oră, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți friptura din cuptor și ungeți cu amestecul rămas de caise-miere. Reveniți la cuptor, neacoperit, încă 15 minute. Lăsați friptura să stea timp de 10 minute înainte de feliere. Friptura trebuie să fie suculentă și ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Retipărit cu persmission de la Paște prin Design: imagine perfectă Kosher prin Design rețete pentru vacanță de Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista