Friptură de vită și Sandwich elvețian

Friptura de vită și sandvișul elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, lapte, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 86 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich Cu Friptură Înăbușită În Sos Cu Brânză Elvețiană Topită, Roast Beef 'n Swiss Tortilla Roll-up-uri, și Roast Beef și rulouri elvețiene de Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu scurtare.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele, muștarul și oul până se omogenizează.
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt. Se acoperă uniform cu jumătate din friptura de vită și 1/2 cană de brânză. Se acoperă cu friptura de vită rămasă.
Se toarnă aluatul rămas peste friptura de vită.
Coaceți descoperit 45 până la 50 de minute sau până când se rumenesc și centrul este setat.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și ardeiul.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.