Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați friptura de vită și salata de cartofi. O porție conține 249 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Vită Prăjită Cu Cartofi, Salată De Cartofi De Vită Prăjită, și Carpaccio de vită prăjită cu salată de cartofi Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, cartofii, ardeiul verde, țelina, ceapa și pimientos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați următoarele cinci ingrediente; se amestecă bine.
3
Se toarnă peste amestecul de vită și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.