Friptură de vită și salată de brânză albastră
Friptura de vită și salata de brânză albastră este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 139 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de vită prăjită bine tăiată, roșii cherry, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Friptură de vită și brânză albastră Sandwich, Friptură de vită și brânză albastră, și Friptură de vită și brânză albastră Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați salata verde uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Împărțiți feliile de carne de vită prăjită în 2 stive; rotiți fiecare stivă, moda jellyroll și tăiați transversal în felii de 1 inch.
Aranjați carnea de vită, roșiile și brânza peste verdeață.
Stropiți uniform cu vinetă.