Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline

Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de măsline-ardei roșu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 67 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de vită rară, măsline tăiate, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline, Sandviș Pumpernickel de vită prăjită cu ardei roșu prăjit, rucola și brânză de capră, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ardei roșii, măsline, cimbru și oțet într-un castron mic pentru a savura. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.) Rezervați 2 linguri de brânză de capră pentru garnitură.
Întindeți brânza de capră rămasă pe felii de baghetă prăjite. Împărțiți rucola între pâine prăjită. Îndoiți feliile de friptură de vită pentru a se potrivi toasturilor; așezați deasupra rucola.
Presărați ușor feliile de vită cu sare și piper. Completați fiecare cu 1/3 linguriță de brânză de capră rezervată și o bucată mică de gust. Aranjați crostini pe platou și serviți.