Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline

Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline
Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de măsline-ardei roșu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 67 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de vită rară, măsline tăiate, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline, Sandviș Pumpernickel de vită prăjită cu ardei roșu prăjit, rucola și brânză de capră, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ardei roșii, măsline, cimbru și oțet într-un castron mic pentru a savura. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.) Rezervați 2 linguri de brânză de capră pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți brânza de capră rămasă pe felii de baghetă prăjite. Împărțiți rucola între pâine prăjită. Îndoiți feliile de friptură de vită pentru a se potrivi toasturilor; așezați deasupra rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită FeliatăFriptură De Vită Feliată
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BaguetteBaguette
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Presărați ușor feliile de vită cu sare și piper. Completați fiecare cu 1/3 linguriță de brânză de capră rezervată și o bucată mică de gust. Aranjați crostini pe platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrostiniCrostini
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În2 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista