Friptură de vită și budincă Yorkshire

Friptură de vită și budincă Yorkshire
Friptura de vită și budinca Yorkshire ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 905 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.16 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți friptură de vită, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de coastă de vită cu budincă Yorkshire, Friptură prim coaste de carne de vită cu budinca Yorkshire, și Friptură de coaste de vită și budincă Yorkshire de la grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. sezonați friptura cu sare și piper și împrăștiați ceapa tocată în fundul vasului de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți o tigaie mare la foc mare cu ulei vegetal până la fumat. Prăjiți pe toate părțile până se formează o crustă maro, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se pune friptura pe ceapa tocata si se da la cuptor si se gateste pana se atinge temperatura dorintei (125 buc.F pentru mediu rar). Ridicați temperatura cuptorului la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Odată ce friptura este scoasă din cuptor și se odihnește, bateți ouăle și laptele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se amestecă făina și sarea și se bate în amestecul de ouă până se formează un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se toarnă 1 lingură de grăsime (picurare de vită sau grăsime de slănină) în fiecare secțiune de brioșă din forma de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
7
Așezați forma de brioșă în cuptor și încălziți timp de 10 minute; scoateți din cuptor și împărțiți aluatul în mod egal între fiecare secțiune de brioșă, întoarceți tigaia în cuptor și coaceți până când Yorkshires sunt umflate și rumenite, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Serviți friptura feliată imediat cu budincă Yorkshire, sos și vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista