Friptură de vită și budincă Yorkshire
Friptura de vită și budinca Yorkshire ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 905 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.16 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți friptură de vită, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de coastă de vită cu budincă Yorkshire, Friptură prim coaste de carne de vită cu budinca Yorkshire, și Friptură de coaste de vită și budincă Yorkshire de la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. sezonați friptura cu sare și piper și împrăștiați ceapa tocată în fundul vasului de prăjire.
Încălziți o tigaie mare la foc mare cu ulei vegetal până la fumat. Prăjiți pe toate părțile până se formează o crustă maro, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se pune friptura pe ceapa tocata si se da la cuptor si se gateste pana se atinge temperatura dorintei (125 buc.F pentru mediu rar). Ridicați temperatura cuptorului la 400 F.
Odată ce friptura este scoasă din cuptor și se odihnește, bateți ouăle și laptele împreună.
Se amestecă făina și sarea și se bate în amestecul de ouă până se formează un aluat liber.
Se toarnă 1 lingură de grăsime (picurare de vită sau grăsime de slănină) în fiecare secțiune de brioșă din forma de brioșă.
Așezați forma de brioșă în cuptor și încălziți timp de 10 minute; scoateți din cuptor și împărțiți aluatul în mod egal între fiecare secțiune de brioșă, întoarceți tigaia în cuptor și coaceți până când Yorkshires sunt umflate și rumenite, aproximativ 8 minute.
Serviți friptura feliată imediat cu budincă Yorkshire, sos și vin roșu.