Friptură de vită Potpie este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru 2,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 312 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți morcovi pentru bebeluși, produse de patiserie, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Potpie Tradițională De Vită, Carne De Vită Bourguignonne Potpie, și Carne de vită și legume.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati morcovii, cartofii si ceapa in ulei pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați friptura de vită, cilantro, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Friptură De Vită
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
3
Combinați făina și bulionul până se omogenizează; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transfer la un 9-in. placă de plăcintă adâncă.
5
Așezați patiseria de plăcintă peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
6
Tăiați fante în patiserie; periați cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M's
7
Se coace la 375 CP timp de 30-35 minute sau până se rumenesc.