Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 84 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, sare condimentată, amestecați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F. în cratița de 3 litri, se încălzește carnea de vită, sosul, legumele congelate și sarea condimentată până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Legume
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Se întinde în caserola unsă de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Într-un castron mic, amestecați împreună amestecul Bisquick și laptele până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă uniform peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc.