Friptură de vită la cuptorul lent
Friptura de vită la gătirea lentă necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,17 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 294 de calorii , 34 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, friptură de vită, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 208 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt friptura de oală cu balsamic la gătit fără agitație duminică , friptura de oală la cuptorul lentă și supa de orz de vită la cuptorul lentă .
Instrucțiuni
Puneți friptura rotundă de vită în aragazul lent, apoi adăugați morcovii, ceapa și țelina. Se condimentează cu pudră de usturoi și piper negru.
Turnați sos Worcestershire și Barbeque peste carne și legume. Gatiti la foc mic pana cand carnea este frageda, 6 pana la 8 ore.