Friptură de vită irlandeză cu Guinness Au Jus

Friptură de vită irlandeză cu Guinness Au Jus
Friptura de vită irlandeză cu Guinness au Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 511 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită și tocană irlandeză Guinness, Carne De Vită Irlandeză Guinness Stew, și guinness irish beef stew.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-o tigaie și turnați berea peste carne. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Preîncălziți un cuptor la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți friptura din stout și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți friptura pe toate părțile. Puneți friptura rumenită pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Zdrobiți rozmarinul, cimbrul, condimentul de friptură și piperul într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Gât De PuiGât De Pui
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Adăugați usturoiul tocat și amestecați pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
7
Întindeți pasta peste exteriorul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Așezați friptura înapoi în tigaia de prăjire cu stout și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Adăugați cartofii în tigaia de prăjire și lăsați folia pentru a lăsa friptura să obțină o acoperire crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Coaceți la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ încă o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Se toarnă sucurile de tigaie într-o oală și se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe până când sucurile s-au redus și s-au îngroșat, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se strecoară sucurile și se servește cu carnea de vită și cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateExpert
Gata În23 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista