Friptură de vită irlandeză cu Guinness Au Jus
Friptura de vită irlandeză cu Guinness au Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 511 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită și tocană irlandeză Guinness, Carne De Vită Irlandeză Guinness Stew, și guinness irish beef stew.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-o tigaie și turnați berea peste carne. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă o dată.
Preîncălziți un cuptor la 250 grade F (120 grade C).
Scoateți friptura din stout și uscați-o.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți friptura pe toate părțile. Puneți friptura rumenită pe farfurie.
Zdrobiți rozmarinul, cimbrul, condimentul de friptură și piperul într-un mortar și pistil.
Adăugați usturoiul tocat și amestecați pentru a face o pastă.
Întindeți pasta peste exteriorul fripturii.
Așezați friptura înapoi în tigaia de prăjire cu stout și acoperiți ușor cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore.
Adăugați cartofii în tigaia de prăjire și lăsați folia pentru a lăsa friptura să obțină o acoperire crocantă.
Coaceți la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ încă o oră.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 20 de minute înainte de feliere.
Se toarnă sucurile de tigaie într-o oală și se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe până când sucurile s-au redus și s-au îngroșat, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se strecoară sucurile și se servește cu carnea de vită și cartofii prăjiți.