Friptură De Vită Florentină

Friptură De Vită Florentină
Friptura de vită florentină este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, pene de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură De Vită La Cuptor Cu Lămâie, Salată De Roșii Cu Friptură De Vită, și Salată De Paste Cu Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde grătarul. Frecați fripturile cu uleiul și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Grătiți fripturile la foc mare timp de 6 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat pe gustul dvs., cu aproximativ 6 minute mai mult pentru rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
4
Steak Choice: dacă doriți, utilizați fripturi porterhouse în loc de T-bones. Ambele fripturi osoase provin din secțiunea scurtă a coapsei animalului. Osul separă friptura în secțiuni de coadă și filet. Muschiul cu bandă are mai multă aromă, iar muschiul este mai fraged. Fripturile Porterhouse au mai mult filet, iar oasele T au o secțiune mai mare a coapsei. Alegeți în funcție de preferințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Benzi FripturăBenzi Friptură
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
5
Recomandare de vin: nu există nimic ca o friptură grozavă pentru a prezenta un Barolo sau Barbaresco special și, dacă este posibil, mai vechi. Fabricate din struguri nebbiolo, aceste vinuri dezvoltă arome fabulos de complexe de cireșe uscate, eucalipt, florale și trufe, împreună cu o textură mătăsoasă. Ambele au putere de rezervă, dar Barbaresco este mai elegant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
StruguriStruguri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista