Friptură De Vită De Vacanță
Friptură de vită de vacanță ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 367 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, maioneză mayo adevărată, 1 cană de pansament italian Kraft zesty și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Vacanță Cu Sos, Holiday Seitan Roast, și Friptură De Porc De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea într-un vas mare de sticlă; se presara cu piper.
Se toarnă sos Italian peste carne. La frigider 15 min. pentru a marina, întorcându-se ocazional.
Încălziți cuptorul la 163°.
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada.
Așezați carnea, cu partea grasă în sus, într-o tigaie superficială.
Coaceți 2 până la 2-1 / 2 ore sau până la 66°, ungând ocazional cu sucuri de tigaie.
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 min. sau până la coacere medie (160F).
Între timp, amestecați 1 cană de maioneză și hrean în vasul de servire.
Amestecați maiaua rămasă, pansamentul cu miere-muștar și cimbru într-un bol de servire separat. Feliați carnea.