Friptură de vită cu varză, dovlecei și morcovi
Friptura de vită cu varză, dovlecei și morcovi este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 474 calorii, 55g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână varză, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Varză prăjită în stil caraibian cu morcovi, Carne de vită cu morcovi spiralizați și varză, și Aragaz lent Carne de vită și varză cu cartofi și morcovi.