Friptura de vită cu sos Madeira de ciuperci este o fără gluten felul principal. O porție conține 697 calorii, 82G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $10.27 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, căței de usturoi, friptură de filet de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port, Filet de vită cu sos Madeira, și Filet de vită învelit cu Bacon cu Madeira.