Friptură de vită cu sos Dijon-Caper

Friptură de vită cu sos Dijon-Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu sos Dijon-Caper. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,64 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, capere, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită cu sos verde Scallion-Caper, Friptură plată de fier cu sos de Caper Dijon, și Scallopine de porc cu sos de cremă Dijon-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presara carnea de vita cu 1/2lingura de sare; lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă cimbru, busuioc și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Adăugați carne de vită; gătiți până laînnoite pe toate părțile, întorcându-se ocazional,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Se presară cu ierbăamestec.
7
Transferați tigaia în cuptor. Prajiti pana cand termometrul instant-citit introdus in centrul carnii registre 130 buc. F, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Transferați pe placa de tăiat; lasa sa se odihneasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Puneți tigaia cu sucuri la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați unt; se amestecă până latopit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați făină; bateți până se omogenizează.Treceți treptat în bulion; aduceți la fierbere. Fierbepână când sosul se reduce la 1 1/4 căni, amestecândadesea, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți muștarși capere. Sos de sezon cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
PiperPiper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Tăiați carnea de vită transversal în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Transferați carnea de vită pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Ochiul rotund nu estecea mai fragedă tăietură de carne de vită. Pentru cea mai bună aromăși textură, asigurați-vă că o feliați foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1
Cu carnea de vită, turnați un amestec Syrah cu corp complet. Unul pentru a încerca: Ch aprox. Teaude Jau 2007" Le Jaja de Jau " ($11).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ShirazShiraz
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista