Friptură de vită cu sos Dijon-Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu sos Dijon-Caper. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,64 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, capere, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită cu sos verde Scallion-Caper, Friptură plată de fier cu sos de Caper Dijon, și Scallopine de porc cu sos de cremă Dijon-Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se presara carnea de vita cu 1/2lingura de sare; lăsați să stea 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă cimbru, busuioc și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gătiți până laînnoite pe toate părțile, întorcându-se ocazional,aproximativ 10 minute.
Se presară cu ierbăamestec.
Transferați tigaia în cuptor. Prajiti pana cand termometrul instant-citit introdus in centrul carnii registre 130 buc. F, aproximativ 40 de minute.
Transferați pe placa de tăiat; lasa sa se odihneasca.
Puneți tigaia cu sucuri la foc mediu-mare.
Adăugați unt; se amestecă până latopit.
Adăugați făină; bateți până se omogenizează.Treceți treptat în bulion; aduceți la fierbere. Fierbepână când sosul se reduce la 1 1/4 căni, amestecândadesea, aproximativ 6 minute.
Bateți muștarși capere. Sos de sezon cu piper.
Tăiați carnea de vită transversal în felii foarte subțiri.
Transferați carnea de vită pe platou.
Ochiul rotund nu estecea mai fragedă tăietură de carne de vită. Pentru cea mai bună aromăși textură, asigurați-vă că o feliați foarte subțire.
Cu carnea de vită, turnați un amestec Syrah cu corp complet. Unul pentru a încerca: Ch aprox. Teaude Jau 2007" Le Jaja de Jau " ($11).