Friptura de vită Skillet cu sos de Avocado este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 332 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fripturi de vită, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de vită cu sos de Avocado, Friptură De Tigaie Cu Sos De Ciuperci, și Friptură De Tigaie Cu Sos De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1/3 cană de pansament peste fripturi într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei fripturi. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, gătiți tomatillos în 2 căni de apă fierbinte în cratiță la foc mic 15 min. sau până când tomatillos se înmoaie și pielea este fragedă. (Nu lăsați tomatillos să fiarbă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Friptură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți tomatillos, rezervând 1/2 cană lichid de gătit; puneți tomatillos și lichidul rezervat în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați avocado, 1/4 cană coriandru, 1/2 cană ceapă și usturoi; se amestecă până se omogenizează.
Încălziți pansamentul rămas în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa; gatiti la foc mediu 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți fripturile din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
8
Adăugați fripturi, în loturi, în tigaie; gatiti 2 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F). Întoarceți fripturile și ceapa în tigaie. Se acoperă cu sos de avocado. Gatiti la foc mic 1-2 min. sau până când sosul este încălzit.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.