Friptură De Vită Cu Morcovi Glazurați Balsamici

Friptură De Vită Cu Morcovi Glazurați Balsamici
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de vită cu morcovi glazurați balsamici ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 333 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Slow Cooker Balsamic Glazurat Friptură De Vită, Slow Cooker Balsamic Glazurat Friptură De Vită, și Sandvișuri De Vită Prăjită Cu Ceapă Glazurată Balsamică Și Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se prăjește uscat și se presară peste tot cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
3
Se pune în tigaie, cu partea grasă în sus. Introduceți termometrul în centrul cărnii. Gatiti in treimea inferioara a cuptorului timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Aruncați morcovii cu ulei, apă, chimen și restul de sare și piper. Aranjați într-un strat uniform într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
ChimenChimen
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
După ce carnea de vită s-a prăjit 20 de minute, reduceți cuptorul la 325 și puneți morcovii în treimea superioară a cuptorului. Prăjiți morcovii până se înmoaie și continuați să prăjiți carnea de vită până când termometrul înregistrează 125 (35-40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Transferați friptura pe o tăietură; lăsați să stea, neacoperit, 10-15 minute. (Asigurați-vă că temperatura internă crește la 130 pentru mediu-rar.)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Scoateți morcovii din cuptor si se presara cu balsamic, agitare tigaie pentru a distribui oțet. Feliați subțire carnea peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
OțetOțet
BoabeBoabe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Presărați pătrunjel peste morcovi și serviți alături de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate67
Revista