Friptură De Vită Cu Morcovi Glazurați Balsamici

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de vită cu morcovi glazurați balsamici ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 333 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Slow Cooker Balsamic Glazurat Friptură De Vită, Slow Cooker Balsamic Glazurat Friptură De Vită, și Sandvișuri De Vită Prăjită Cu Ceapă Glazurată Balsamică Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 50
Se prăjește uscat și se presară peste tot cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Se pune în tigaie, cu partea grasă în sus. Introduceți termometrul în centrul cărnii. Gatiti in treimea inferioara a cuptorului timp de 20 de minute.
Aruncați morcovii cu ulei, apă, chimen și restul de sare și piper. Aranjați într-un strat uniform într-un vas mare de copt.
După ce carnea de vită s-a prăjit 20 de minute, reduceți cuptorul la 325 și puneți morcovii în treimea superioară a cuptorului. Prăjiți morcovii până se înmoaie și continuați să prăjiți carnea de vită până când termometrul înregistrează 125 (35-40 de minute).
Transferați friptura pe o tăietură; lăsați să stea, neacoperit, 10-15 minute. (Asigurați-vă că temperatura internă crește la 130 pentru mediu-rar.)
Scoateți morcovii din cuptor si se presara cu balsamic, agitare tigaie pentru a distribui oțet. Feliați subțire carnea peste Bob.
Presărați pătrunjel peste morcovi și serviți alături de carne de vită.