Friptură de vită cu legume rădăcinoase
Friptura de vită cu legume rădăcinoase este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 130g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1004 calorii. Pentru $ 15.21 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 20 de minute. Un amestec de praf de usturoi, sare și piper măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Friptură De Vită Cu Legume Rădăcinoase De Iarnă, Friptură Cu Legume Rădăcinoase, și Friptură de porc cu legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați ceapa, cartofii dulci, păstârnacul și rădăcina de țelină în fundul aragazului lent. Condimentează carnea de vită peste tot cu sare și piper negru. Frecați făina peste toată carnea de vită.
Puneți friptura deasupra legumelor în aragazul lent.
Bateți împreună roșiile, siropul de arțar, pudra de chili, chimenul, praful de usturoi și pudra de ceapă.
Se toarnă amestecul peste carnea de vită.
Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 12 ore sau la mare timp de 8 ore.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent și tocați cu 2 furci.
Serviți 1/3 din carnea de vită mărunțită cu această masă (și toate legumele) și refrigerați carnea de vită rămasă pentru o altă utilizare.