Friptură de vită cu legume

Friptură de vită cu legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu legume. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 627 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Friptură de vită și legume condimentate, și Friptură de vită și legume de iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri. Aranjați frunzele de dafin deasupra cărnii de vită; aranjați țelina, cartofii, morcovii și ciupercile în jurul cărnii de vită. Top carne de vită cu supă de ciuperci condensată, sos de chili și amestec de supă de ceapă (uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 10 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista