Friptură de vită cu legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu legume. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 627 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Friptură de vită și legume condimentate, și Friptură de vită și legume de iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri. Aranjați frunzele de dafin deasupra cărnii de vită; aranjați țelina, cartofii, morcovii și ciupercile în jurul cărnii de vită. Top carne de vită cu supă de ciuperci condensată, sos de chili și amestec de supă de ceapă (uscat).
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 10 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.