Friptură De Vită Cu Ghimbir Cu Aragaz Lent

Friptură De Vită Cu Ghimbir Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu ghimbir cu aragaz lent. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 375 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 35 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, ardei grași și ceapă, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Aragaz lent ghimbir și portocaliu glazurat oală friptură, și Aragaz Lent Friptură De Vită.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați carnea de vită cu sare condimentată piperată. Gatiti carnea de vita in tigaie la foc mediu-mare 5 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Puneți carnea de vită în aragaz (dacă este necesar, tăiați carnea de vită în jumătate pentru a se potrivi în aragaz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Se amestecă sosul, ketchup-ul, oțetul și ghimbirul într-un castron mic; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De PrăjitSe Amestecă Sosul De Prăjit
GhimbirGhimbir
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
OțetOțet
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
7
Așezați carnea de vită pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
8
Adăugați legume prăjite în amestec în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ArdeiArdei
9
Scoateți plasa sau corzile din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
10
Serviți amestecul de ardei cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista