Friptură de vită cu crustă de Caesar
Friptura de vită cu crustă de Caesar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 797 calorii, 45g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână hamsii, căței de usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită în crustă de sare, Filet de vită cu crustă de ierburi-Dijon, și Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se condimentează ușor filetul cu sareși piper. Înfășurați în plastic; refrigeratpeste noapte.
Descoperiți filetul; lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați un raft în interioro foaie de copt cu margini.
Transferați muschiulîn raft. Pulsează 4 lingurițe de piper negruși ingredientele rămase într-un procesor alimentar mic până se omogenizează bine. Generosși împrăștiați și împachetați uniform Parmesanamestec în jurul filetului.
Prăjiți până când crusta devine maro auriu și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a registrelor de filet110.
Transferați pe o placă de sculptură.
Lăsați să se odihneascătimp de 20 de minute.
Tăiați în felii groase de 1/2", având grijă să nu pierdeți prea mult din crusta delicată.