Friptură de vită cu ciuperci
Friptura de vită cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 57G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de supă de ceapă, friptură de vârf, tulpini și bucăți de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 95%. Încercați Friptură Cu Vârf De Vită, Friptură de vită, și Friptură de vită și sos de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau o oală grea la foc mediu-mare; prăjiți friptura în ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Se toarnă ciuperci și 1 cană bulion de vită peste friptură.
Se presară cu amestec de supă de ceapă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ 90 de minute.
Scoateți friptura din cuptorul olandez pe un platou, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.
Bateți amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de bulion de vită într-un castron și amestecați în cuptorul olandez cu ciuperci și picături de tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Se servește peste carne de vită feliată.