Friptură De Vită Cu Aragaz Lent
Friptura de vită cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 215 de fani. Un amestec de sos worcestershire, friptură rotundă de vită, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Încercați Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Friptură De Vită Cu Aragaz Lent, și Friptură De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura rotundă de vită în aragazul lent, apoi adăugați morcovi, ceapă și țelină. Se condimentează cu praf de usturoi și piper negru.
Se toarnă sosul Worcestershire și barbeque peste carne și legume. Gatiti la foc mic pana cand carnea este frageda, 6 pana la 8 ore.