Friptură De Vită Cu Aragaz Lent

Friptura de carne de vită cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 244 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptura de oală de umăr, piper, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 11 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Aragaz Lent Friptură De Vită.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile și ardeiul gras într - un aragaz electric lent de 3 1/2 până la 4 litri acoperit cu spray de gătit.
Combinați ketchup-ul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se acoperă tigaia și se prăjește cu spray de gătit. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Puneți friptura peste legume în aragaz; se toarnă amestecul de ketchup peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim; gatiti 6 pana la 7 ore sau pana cand friptura este foarte frageda.
Serviți legumele și sosul peste friptură.