Friptură de vită

Friptură de vită
Friptura de carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 570 calorii, 47G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper de mare gri, friptură de fâșie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Friptură Cu Vârf De Vită, Friptură de vită, și Friptură de vită și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. sezonați friptura generos cu sare de mare gri și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor sau într-o tigaie mică, așezată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați friptura în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii înregistrează 120 km f pentru mediu-rar, 40-50 de minute. Cort cu folie; lăsați să se odihnească 15 minute. Felie subțire friptură. Aranjați pe un platou și presărați cu sare de mare gri suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Se servește cu spanac Gunge alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele patru crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" se amestecă cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista