Friptură de vin roșu cu Porcini
Friptura de vin roșu cu Porcini este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 683 calorii, 61G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, ulei de măsline, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Curcan fiert cu vin cu Porcini, și Spirale de friptură de flanc cu Porcini și sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F. aduceți bulionul la foc mic în cratiță.
Se ia de pe foc; se adaugă ciupercile, se acoperă și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ciupercile pe placa de tăiat. Se toacă grosier. Rezervați ciupercile și bulionul separat.
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute în total.
Transferați carnea de vită pe farfurie mare.
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din oală.
Puneți oala la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina.
Se presara cu sare si piper si saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Se adauga usturoiul, maghiranul tocat si ciupercile porcini rezervate;saut 1 minut. Folosind mâinile, zdrobiți roșiile, câte 1, în oală. Gatiti 3 minute, amestecand frecvent si razuind bucatele rumenite din fundul oalei.
Adăugați vin; se fierbe 5 minute.
Adăugați bulion de ciuperci rezervat, lăsând în urmă orice sediment. Se fierbe 5 minute.
Întoarceți carnea de vită și orice sucuri acumulate în oală. Capac; transfer la cuptor. Gatiti 1 1/2 ore. Întoarceți carnea de vită și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până se răcește. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Transferați carnea de vită pe scândură; cort cu folie. Lingura de grăsime de pe suprafața sucurilor în oală. Aduceți sucurile la fiert; gatiti pana cand lichidul se reduce la 4 cani, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/2 inch.
Transferați pe platou. Lingurați sucurile, garnisiți cu crenguțe de maghiran și serviți.