Friptură de vin roșu cu Porcini

Friptură de vin roșu cu Porcini
Friptura de vin roșu cu Porcini este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 683 calorii, 61G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, ulei de măsline, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Curcan fiert cu vin cu Porcini, și Spirale de friptură de flanc cu Porcini și sos de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. aduceți bulionul la foc mic în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc; se adaugă ciupercile, se acoperă și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ciupercile pe placa de tăiat. Se toacă grosier. Rezervați ciupercile și bulionul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
4
Încălziți uleiul într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați carne de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Transferați carnea de vită pe farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Puneți oala la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați ceapa și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
10
Se presara cu sare si piper si saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
11
Se adauga usturoiul, maghiranul tocat si ciupercile porcini rezervate;saut 1 minut. Folosind mâinile, zdrobiți roșiile, câte 1, în oală. Gatiti 3 minute, amestecand frecvent si razuind bucatele rumenite din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MaghiranMaghiran
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați vin; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
13
Adăugați bulion de ciuperci rezervat, lăsând în urmă orice sediment. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulionBulion
14
Întoarceți carnea de vită și orice sucuri acumulate în oală. Capac; transfer la cuptor. Gatiti 1 1/2 ore. Întoarceți carnea de vită și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până se răcește. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Transferați carnea de vită pe scândură; cort cu folie. Lingura de grăsime de pe suprafața sucurilor în oală. Aduceți sucurile la fiert; gatiti pana cand lichidul se reduce la 4 cani, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
17
Transferați pe platou. Lingurați sucurile, garnisiți cu crenguțe de maghiran și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista