Friptură De Vacanță Cu Sos
Friptura de vacanță cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 42G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $ 8.23 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 36 de minute. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, condimente grecești, friptură rotundă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos De Vacanță, Tanti Sal ' s vacanță curcan sos, și Curcan de vacanță deconstruit cu sos de salvie.
Instrucțiuni
Tăiați fante de 12 (adâncime de 1 inch) în partea de sus și de jos a fripturii.
Se amestecă împreună usturoiul, următoarele 3 ingrediente și 1 lingură. ulei vegetal pentru a forma o pastă. Frecați amestecul în fante. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau până la 12 ore.
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Prăjiți maro pe toate părțile în restul de 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie de prăjire rezistentă la foc mediu-mare 5 până la 6 minute.
Se amestecă împreună sosul de roșii și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste friptură în tigaie.
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 1 oră și 35 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 13
Îndepărtați friptura, rezervând sosul în tigaie. Păstrați friptura caldă.
Bateți împreună făina și bulionul de vită până se omogenizează; bateți în amestecul de sos în tigaie. Gatiti amestecul, batand frecvent, la foc mediu 15-20 de minute sau pana se ingroasa.
Serviți sosul cu friptură.