Friptura de tigaie cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 268 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Tigaie Cu Sos De Ciuperci, Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Steak cu sos de ciuperci (Steak aux Champignons) pentru rețete similare.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.