Friptură de somon și Broccoli cu Chile-Vinaigrette Caper

Friptură de somon și Broccoli cu Chile-Vinaigrette Caper
Friptura de somon și Broccoli cu vinaigrette Chile-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 427 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, jalapeincloro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Încercați Friptură de somon și Broccoli cu Chile-Vinaigrette Caper, Friptură de somon și Broccoli cu Chile-Vinaigrette Caper, și Salată de somon afumat cu vinetă de Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați broccoli și2 linguri de ulei pe o foaie mare de copt cu margini;condimentați cu sare și piper. Prăjiți broccoli, aruncând ocazional,până când este crocant, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Frecați somonul cu 1 lingură de ulei; sezon cusare și piper. Împingeți broccoli până la marginile foii de copt și așezați somonul în centru.Prăjiți până când somonul este opac pe tot parcursuliar broccoli este fraged, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
PiperPiper
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Între timp, combinați jalapeincroumo,oțet și un vârf de sare într-un castron mic și lăsați să stea până când jalapeincroumo este ușor înmuiat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă în capere și rămâne1 lingură de ulei; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CapereCapere
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Serviți somon și broccoli cu stropitchile-caper vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
SomonSomon
6
Per porție: 410 calorii, 25 g grăsimi, 5 g fibre
7
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista