Friptură de somon și Broccoli cu Chile-Vinaigrette Caper

Friptura de somon și Broccoli cu vinaigrette Chile-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 427 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, jalapeincloro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Încercați Friptură de somon și Broccoli cu Chile-Vinaigrette Caper, Friptură de somon și Broccoli cu Chile-Vinaigrette Caper, și Salată de somon afumat cu vinetă de Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați broccoli și2 linguri de ulei pe o foaie mare de copt cu margini;condimentați cu sare și piper. Prăjiți broccoli, aruncând ocazional,până când este crocant, 12-15 minute.
Frecați somonul cu 1 lingură de ulei; sezon cusare și piper. Împingeți broccoli până la marginile foii de copt și așezați somonul în centru.Prăjiți până când somonul este opac pe tot parcursuliar broccoli este fraged, 10-15 minute.
Între timp, combinați jalapeincroumo,oțet și un vârf de sare într-un castron mic și lăsați să stea până când jalapeincroumo este ușor înmuiat, aproximativ 10 minute.
Se amestecă în capere și rămâne1 lingură de ulei; se condimentează cu sare și piper.
Serviți somon și broccoli cu stropitchile-caper vinaigrette.
Per porție: 410 calorii, 25 g grăsimi, 5 g fibre
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.