Friptură de somon prăjită pe o scândură de cedru cu sos Tomatillo prăjit și piure de cartofi Chipotle
Friptură de somon prăjită pe o scândură de cedru cu sos Tomatillo prăjită și cartofi piure Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 998 calorii, 56G de proteine, și 64G de grăsime per portie. Pentru $ 6.61 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sindrila de cedru netratată înmuiată în apă, unt, tomatillos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este perfect pentru valentin zi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cedru scândură piure de cartofi dulci și roșii, Somon de scândură de cedru cu sos de mure, și Somon De Scândură De Cedru Cu Sos De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Somon: Preîncălziți un grătar la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Îndepărtați șindrilele din apă și periați cu ulei vegetal pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați pe grătar și lăsați să se încălzească, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți într-o tavă de foi. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați somonul cu sare și piper, apoi căutați rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați un file de somon pe fiecare șindrilă și acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se introduce la cuptor și se gătește până se termină, aproximativ 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Sos tomatillo prăjit: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați tomatillos, usturoiul și ceapa cu ulei de măsline, așezați pe o foaie de copt și prăjiți timp de 20 de minute sau până când tomatillos sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează, condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Așezați cartofii într-un castron mare, adăugați unt, smântână caldă, piure de chipotle și usturoi și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piure De Chile Chipotle
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.