Friptură de somon prăjită pe o scândură de cedru cu sos Tomatillo prăjit și piure de cartofi Chipotle

Friptură de somon prăjită pe o scândură de cedru cu sos Tomatillo prăjit și piure de cartofi Chipotle
Friptură de somon prăjită pe o scândură de cedru cu sos Tomatillo prăjită și cartofi piure Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 998 calorii, 56G de proteine, și 64G de grăsime per portie. Pentru $ 6.61 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sindrila de cedru netratată înmuiată în apă, unt, tomatillos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este perfect pentru valentin zi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cedru scândură piure de cartofi dulci și roșii, Somon de scândură de cedru cu sos de mure, și Somon De Scândură De Cedru Cu Sos De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Somon: Preîncălziți un grătar la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Îndepărtați șindrilele din apă și periați cu ulei vegetal pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Așezați pe grătar și lăsați să se încălzească, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți într-o tavă de foi. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați somonul cu sare și piper, apoi căutați rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați un file de somon pe fiecare șindrilă și acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se introduce la cuptor și se gătește până se termină, aproximativ 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Sos tomatillo prăjit: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați tomatillos, usturoiul și ceapa cu ulei de măsline, așezați pe o foaie de copt și prăjiți timp de 20 de minute sau până când tomatillos sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează, condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Așezați cartofii într-un castron mare, adăugați unt, smântână caldă, piure de chipotle și usturoi și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista