Friptură de pui și supă de orez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript și supa de orez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de lămâie, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, carne și 1/2 cană sos din pui fript și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu umplutură de orez, Salată De Pui Fript Și Orez, și Pui Fript Cu Unt Cu Umplutură De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul și morcovii la fiert la foc mare. Reduceți căldura la mediu. Se fierbe la foc mic până când morcovii sunt fragede și fierte (aproximativ 5 minute).
Se amestecă sarea, piperul, puiul cu sosul, mărarul și orezul. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se încălzește (aproximativ 5 minute).
Strângeți sucul de lămâie după gust și serviți fierbinte.