Friptură de pui și ceapă Tacos

Friptura de pui si ceapa Tacos ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 16. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, tortilla de porumb, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Friptură De Pui Moale Tacos, Pui Prăjit Umplut Cu Ceapă Cu Cartofi, și Paprika Pui Fript Cu Ceapa Dulce.
Instrucțiuni
Curățați ceapa și tăiați-o pe lungime în pene groase de 1/2 inch.
Așezați într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci cu laturi înalte de 2 inci. Într-un castron mic, amestecați oregano, 1 linguriță sare și piper.
Adăugați jumătate din amestecul de oregano și 1 lingură de ulei de măsline în ceapă; se amestecă bine. Setați unul sau două rafturi de sârmă (se suprapun, dacă este necesar) peste ceapă, extinzându-se dincolo de laturile tigaiei, astfel încât rafturile să nu se sprijine direct pe ceapă.
Scoateți măruntaiele din pui; aruncați sau rezervați pentru alte utilizări. Cu foarfece de pasăre sau foarfece rezistente, tăiați de-a lungul unei părți a coloanei vertebrale a puiului. Trageți pasăre deschis și pune, cu pielea în sus, pe o suprafață plană; împinge în jos pentru a sparge oasele ușor, astfel pasăre se află în mod rezonabil plat. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți bine pasărea pe ambele părți; se usucă. Frecați restul de 1 lingură de ulei și amestec de oregano peste tot puiul. Set, cu pielea în sus, pe rafturi peste ceapă.
Prăjiți într-un cuptor de 425 până când un termometru ajunge la 170 când este introdus prin partea cea mai groasă a pieptului de pui până la os și 180 când este introdus prin partea cea mai groasă a coapsei la articulație, 50 până la 60 de minute. Puneți puiul pe o scândură sau un platou cu margini și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Scoateți rafturile din tigaie. Dacă ceapa nu este rumenită, amestecați și continuați să prăjiți până se rumenesc, cu 5 până la 10 minute mai mult. Răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei și amestecați în ceapă; puneți ceapa într-un castron.
Înfășurați tortilla în folie de plastic și încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) doar până la cald și aburit, 45 de secunde până la 1 minut.
Serviți puiul cu ceapă, tortilla și salsa. Pentru a mânca, tăiați puiul de pe os în bucăți sau felii și lăsați oaspeții să înfășoare puiul în tortilla cu ceapă, salsa verde și sare după gust.