Friptură de pui prăjită cu sos

Friptură de pui prăjită cu sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de pui prăjită cu sos. O porție conține 586 calorii, 32g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână sare și piper, lapte, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui-Fried Steak & Sos, Pui prăjit friptură și sos, și Friptură de pui prăjită cu sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie-înaltă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ulei. Nota bucătarului: uleiul este încălzit atunci când aruncați puțină făină și uleiul scuipă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Scoateți fripturile cubului cu un ciocan de carne până când au o grosime de 1/4 până la 1/2 inci. Sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură CubFriptură Cub
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
4
Amestecați făina, cayenne și boia de ardei împreună într-un bol. Bateți ouăle într-un alt bol. Trageți fripturile prin făină, apoi amestecul de ouă, apoi prin făină din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați friptura cu grijă în tigaie, deoarece uleiul se va stropi. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 4 pana la 6 minute pe fiecare parte. Când ați terminat, așezați pe o tavă căptușită cu prosoape de hârtie, țineți-o într-un cuptor cald și repetați procedura cu celelalte bucăți de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Când toate fripturile au fost gătite, turnați toate, cu excepția a 2 linguri de ulei de gătit și reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Adăugați 3 linguri de amestec de făină rămasă în ulei și bateți pentru a crea o pastă. Gatiti pana la aur, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat laptele în amestecul de făină și ulei în timp ce bateți împreună. Condimentează sosul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Lăsați să gătească până se îngroașă; aproximativ 10 minute.
9
Turnați sosul peste friptură pentru a termina și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
Mt. Viteazul Merlot
Mt. Viteazul Merlot
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista