Friptură De Pui Prăjită

Friptura de pui prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1081 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cayenne, sare condimentată, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură prăjită cu pui, Friptură De Pui Prăjită, și Friptură De Pui Prăjită.
Instrucțiuni
Începeți cu o linie de asamblare a vaselor pentru carne: lapte amestecat cu ou într-una; făină amestecată cu condimente într-una; carne într-una; apoi aveți o farfurie curată la capăt pentru a primi carnea panificată.Lucrați câte o bucată de carne pe rând. Condimentați ambele părți cu sare și piper, apoi înmuiați în amestecul de lapte/ou. Apoi, așezați carnea pe farfuria făinii condimentate. Întoarceți-vă bine pentru a acoperi.
Așezați carnea înapoi în amestecul de lapte/ou, întorcându-se pentru a acoperi.
Se pune înapoi în făină și se întoarce la strat.(Deci: amestec umed / amestec uscat/amestec umed / amestec uscat.)
Așezați carnea pâine pe farfuria curată, apoi repetați cu carnea rămasă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Aruncați câteva stropi de făină pentru a vă asigura că este suficient de fierbinte. Gatiti carnea, trei bucati la un moment dat, pana cand marginile incep sa arate maro auriu; în jur de 2 până la 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Scoateți-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-l la cald. Repetați până când toată carnea este gătită. GRAVY: după ce toată carnea este prăjită, turnați grăsimea într-un vas termorezistent. Fără a curăța tigaia, readuceți-o în aragaz la foc mediu-mic.
Adăugați 1/4 cană de grăsime înapoi în tigaie. Lăsați grăsimea să se încălzească.
Presărați 1/3 cană de făină uniform peste grăsime. Folosind un tel, amestecați făina cu grăsimea, creând o pastă maro-aurie. Continuați să gătiți până ajunge la o culoare maro auriu intens. Dacă pasta pare mai uleioasă decât pastoasă, presărați o altă lingură de făină și bateți.
Șoptind constant, se toarnă lapte. Gatiti pentru a ingrosa sosul. Fiți pregătit să adăugați mai mult lapte dacă devine prea gros.
Adăugați sare și piper și gătiți timp de 5 până la 10 minute, până când sosul este neted și gros. Asigurați-vă că gustați pentru a vă asigura că sosul este suficient de condimentat.
Serviți carnea lângă o parte mare de cartofi piure.
Se toarnă sos peste tot shebang!Curățați și tăiați cartofii în bucăți care au în general aceeași dimensiune. Aduceți o oală mare cu apă la foc mic și adăugați cartofii. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 până la 35 de minute. Când sunt gătite, furculița ar trebui să alunece cu ușurință în cartofi fără rezistență, iar cartofii ar trebui să se destrame aproape, dar nu în totalitate.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare mare. Când cartofii s-au terminat de scurs, puneți-i înapoi în oala uscată și puneți oala pe aragaz. Puneți cartofii la foc mic, lăsând să scape tot aburul, înainte de a adăuga toate celelalte ingrediente.Opriți aragazul și adăugați 1 bețișoare de unt de circulat, un pachet de 8 uncii de cremă de brânză și aproximativ o ceașcă de jumătate și jumătate. Mash, mash, mash! Apoi, adăugați aproximativ o linguriță de sare de condimente a lui Lawry și o linguriță de piper negru.Se amestecă bine și se pune într-un vas de copt de dimensiuni medii. Aruncați câteva bucăți de unt peste partea superioară a cartofilor și puneți-le într-un cuptor de 350 de grade și încălziți până când untul este topit și cartofii sunt încălziți. Notă: când faceți acest fel de mâncare cu o zi sau două în avans, scoateți-l din frigider cu aproximativ 2 până la 3 ore înainte de servire.
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de aproximativ 20 până la 30 de minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat