Friptură de pui prăjită
Friptura de pui prăjită necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1028 de calorii , 41 g de proteine și 72 g de grăsimi . Pentru 2,18 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână cartofi pentru copt, cotlet de vită fragezi, ulei de prăjit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal de sud. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt friptura de porc la tigaie , puiul prăjit crocant cu ierburi și puiul prăjit la cuptor cu piure de conopidă .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Bateți ouăle și laptele într-un castron și lăsați această spălare de ouă deoparte.
Combinați făina și condimentul de carne într-un alt castron și lăsați deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de fontă de 14 inchi la foc mediu la 350 de grade F. Folosiți un termometru pentru prăjire pentru a verifica temperatura. Uleiul ar trebui să explodeze tare atunci când se aruncă o picătură de ou.
Scufundați fiecare dintre primele 4 cotlet în amestecul de spălare cu ouă. Treceți-le în făină, apoi scufundați-le înapoi în spălarea ouălor și puneți-le foarte ușor în uleiul încins. Pe măsură ce le transportați câte una de la spălarea ouălor la tigaie, țineți o farfurie sub ele pentru a prinde spălarea ouălor care picură. Va fi o explozie regulată de petrol zgomotos. Gătiți timp de 3 până la 5 minute, până când pâinea este întărită și aurie. Întoarceți-le ușor cu o furculiță pentru carne cu mâner lung sau cu clești lungi de metal. Atenție. Gatiti inca 3 minute.
Scoateți-le cu grijă din tigaie și scurgeți-le pe un platou tapetat cu prosoape de hârtie.
Lăsați uleiul să se reîncălzi și repetați procesul pentru alte 4 cotlet.
Serviți cu piure de cartofi.
Fierbeți cartofii până se înmoaie.
Scurgeți și pasați cu unt, jumătate și jumătate, sare și piper. Bate până se omogenizează.