Friptură de pui prăjită

Friptură de pui prăjită
Friptura de pui prăjită necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1028 de calorii , 41 g de proteine și 72 g de grăsimi . Pentru 2,18 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână cartofi pentru copt, cotlet de vită fragezi, ulei de prăjit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal de sud. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt friptura de porc la tigaie , puiul prăjit crocant cu ierburi și puiul prăjit la cuptor cu piure de conopidă .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Bateți ouăle și laptele într-un castron și lăsați această spălare de ouă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cani Jumatate Si Jumatate Sau 1 1/2 Cani Lapte2 Cani Jumatate Si Jumatate Sau 1 1/2 Cani Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Condiment Pentru CarneCondiment Pentru Carne
2 Lingurite Condiment Pentru Carne2 Lingurite Condiment Pentru Carne
3
Combinați făina și condimentul de carne într-un alt castron și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment Pentru CarneCondiment Pentru Carne
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de fontă de 14 inchi la foc mediu la 350 de grade F. Folosiți un termometru pentru prăjire pentru a verifica temperatura. Uleiul ar trebui să explodeze tare atunci când se aruncă o picătură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scufundați fiecare dintre primele 4 cotlet în amestecul de spălare cu ouă. Treceți-le în făină, apoi scufundați-le înapoi în spălarea ouălor și puneți-le foarte ușor în uleiul încins. Pe măsură ce le transportați câte una de la spălarea ouălor la tigaie, țineți o farfurie sub ele pentru a prinde spălarea ouălor care picură. Va fi o explozie regulată de petrol zgomotos. Gătiți timp de 3 până la 5 minute, până când pâinea este întărită și aurie. Întoarceți-le ușor cu o furculiță pentru carne cu mâner lung sau cu clești lungi de metal. Atenție. Gatiti inca 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Scoateți-le cu grijă din tigaie și scurgeți-le pe un platou tapetat cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Lăsați uleiul să se reîncălzi și repetați procesul pentru alte 4 cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Serviți cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
9
Fierbeți cartofii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
10
Scurgeți și pasați cu unt, jumătate și jumătate, sare și piper. Bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista