Friptură De Pui Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită de pui. Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Alimenterețeaua are 1761 de fani. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Friptură De Pui Prăjită, Friptură De Pui Prăjită, și Friptură De Pui Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Tăiați carnea cu bobul în felii groase de 1/2 inci. Condimentează fiecare bucată pe ambele părți cu sarea și piperul.
Așezați făina într-o tigaie.
Așezați ouăle într-o tigaie separată. Dragați carnea pe ambele părți în făină. Tenderize carnea, folosind un dispozitiv de ace, până când fiecare felie este 1/4-inch grosime. Odată fraged, dragați din nou carnea în făină, urmată de ou și, în final, din nou în făină. Repetați cu toate bucățile de carne.
Așezați carnea pe o farfurie și lăsați-o să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de a găti.
Așezați suficient ulei vegetal pentru a acoperi fundul unei tigaie cu pantă de 12 inci și așezați la foc mediu-mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați carnea în loturi, având grijă să nu supraaglomerați tigaia. Gatiti fiecare bucata pe ambele parti pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile pe un suport de sârmă așezat într-o tigaie cu jumătate de foaie și introduceți-le în cuptor. Repetați până când toată carnea este rumenită.
Adăugați uleiul vegetal rămas, sau cel puțin 1 lingură, în tigaie.
Bateți în 3 linguri de făină rămasă din dragare.
Adăugați bulionul de pui și degelați tigaia.
Bateți până când sosul ajunge la fierbere și începe să se îngroașe.
Adăugați laptele și cimbrul și bateți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 până la 10 minute. Condimentează după gust, cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Serviți sosul peste fripturi.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5