Friptură De Porterhouse La Grătar Cu Unt De Paprika-Parmezan
Friptura de Porterhouse la grătar cu unt de paprika-parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 66g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 905 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,12 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, ulei de măsline, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de Porterhouse la grătar cu unt de paprika-parmezan, Paprika-Unt De Parmezan (Unt De Friptură), și Friptură Porterhouse cu unt de ierburi pentru rețete similare.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.