Friptură de porc învelită în Pancetta

Friptură de porc învelită în Pancetta
Friptura de porc învelită în Pancetta ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 382 de calorii, 47 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 3,69 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, căței de usturoi, friptură de porc legată și sare și piper. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1211 ar spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este grozav. Încercați friptura de porc învelită în Pancetta, Friptura de porc înfășurată în Pancetta și Cotletul de muschi de porc învelit în Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Amestecați usturoiul, rozmarinul, cimbrul și uleiul într-un robot de bucătărie mic, răzuind din când în când părțile laterale ale bolului, până când usturoiul este tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se presara friptura de porc din belsug cu sare si piper. Aranjați feliile de pancetta pe o suprafață de lucru, suprapunându-se ușor și formând un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Întindeți jumătate din amestecul de usturoi pe o parte a cărnii de porc și între cele 2 muschii care se întâlnesc în centrul fripturii de porc legate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Puneți carnea de porc, amestecul de usturoi cu partea în jos, în centrul dreptunghiului de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Întindeți amestecul de usturoi rămas peste carnea de porc rămasă. Înfășurați feliile de pancetta în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
7
Pune carnea de porc într-o tigaie. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Turnați 1/2 cană de bulion și 1/2 cană de vin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Adăugați mai mult bulion și vin în sucurile din tigaie la fiecare 20 de minute. Frige carnea de porc până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 145 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat. Cort cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Turnați picăturile din tigaie într-o ceașcă de măsurare de sticlă și îndepărtați cu lingura orice grăsime care se ridică în vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch și serviți cu sucul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista