Friptura de porc în sos brun asiatic este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 325 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, oțet de orez, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Asiatică, Taitei asiatici cu carne de porc fripta, și Aragaz Lent Friptură De Porc Asiatică.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți pudra de ghimbir, pudra de usturoi, pudra de ceapă, piperul alb și sarea împreună într-un castron până când frecarea uscată este amestecată uniform. Măsurați 1 lingură de frecare uscată și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană Muștar Uscat
Umăr
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aplicați cu generozitate restul de frecare uscată pe umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Încălziți uleiul de măsline și untul împreună într-o tigaie grea din fontă la foc mediu-mare. Gatiti umarul de porc in amestec fierbinte de unt-ulei pana se rumeneste pe toate partile, 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți tigaia și umărul de porc în cuptorul preîncălzit și gătiți până când carnea de porc este gătită, 1 până la 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați umărul de porc într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
7
Turnați oțet în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn până când lichidul este evaporat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați 1 lingură de frecare uscată rezervată, sos de stridii și sos Worcestershire în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic; se amestecă 1 cană de pui și se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sos De Stridii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Bateți 1 cană rămasă de pui și amidon de porumb împreună într-un castron până se omogenizează; se amestecă în amestecul de pui la foc mic până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Se amestecă zahărul și pasta de chile în sos și se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pastă De Chili
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă sosul peste friptură și se ornează cu scallions.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.