Friptură de porc în sos brun Asiatic

Friptură de porc în sos brun Asiatic
Friptura de porc în sos brun asiatic este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 325 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, oțet de orez, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Asiatică, Taitei asiatici cu carne de porc fripta, și Aragaz Lent Friptură De Porc Asiatică.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți pudra de ghimbir, pudra de usturoi, pudra de ceapă, piperul alb și sarea împreună într-un castron până când frecarea uscată este amestecată uniform. Măsurați 1 lingură de frecare uscată și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
UmărUmăr
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Aplicați cu generozitate restul de frecare uscată pe umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Încălziți uleiul de măsline și untul împreună într-o tigaie grea din fontă la foc mediu-mare. Gatiti umarul de porc in amestec fierbinte de unt-ulei pana se rumeneste pe toate partile, 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia și umărul de porc în cuptorul preîncălzit și gătiți până când carnea de porc este gătită, 1 până la 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați umărul de porc într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
7
Turnați oțet în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn până când lichidul este evaporat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați 1 lingură de frecare uscată rezervată, sos de stridii și sos Worcestershire în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic; se amestecă 1 cană de pui și se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sos De StridiiSos De Stridii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Bateți 1 cană rămasă de pui și amidon de porumb împreună într-un castron până se omogenizează; se amestecă în amestecul de pui la foc mic până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Se amestecă zahărul și pasta de chile în sos și se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se toarnă sosul peste friptură și se ornează cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista