Friptura de porc umplută cu șuncă și brânză durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68 g de proteine, 36 g de grăsimi și un total de 698 de calorii. Pentru 5,16 USD per porție, primești o garnitură care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită făină, ceapă, ulei vegetal și brânză gruyere. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de lingură de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ friptură de porc umplută cu brânză, legume fripte, crumble cu șuncă și brânză și paste cu 3 brânzeturi cu pui și șuncă friptă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Sareți și piperați generos muschiul de porc pe toate părțile. Pe o suprafață de lucru solidă, feliați friptura de porc de 4 ori uniform, aproximativ 3/4 din lungimea fripturii. Înfășurați fiecare felie de șuncă în jurul fiecărei felii de brânză și puneți 1 în fiecare dintre cele 4 bucăți. Legați friptura cu sfoară de bucătărie sau asigurați friptura închisă cu scobitori. Într-un cuptor olandez, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Se prăjește rapid muschiul de porc, astfel încât friptura să prindă culoare, dar brânza nu se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite
Carne De Porc
Salsa De Rosii-Chipotle
Salsif, Decojit
1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt
20 De Ambalaje Wonton Acoperite Lejer Cu Un Prosop De Hârtie Umed Pentru A Preveni Uscarea
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
1 Jaret De șuncă Afumată (aproximativ 1-1/2 Kilograme)
Smochine (uscate), Tocate
3
Scoateți friptura și puneți deoparte.
4
Adăugați morcovii și ceapa în tigaie și gătiți până când ceapa devine translucidă și legumele se înmoaie.
Adăugați făina și amestecați pentru a se amesteca. Deglazează cu vinul și adaugă friptura înapoi în tigaie împreună cu supa de pui și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite
4 Lingurite De Unt Nesarat, Rece, Taiate Cubulete Mici
Cârnați De Salvie în Vrac
Cești De Mozzarella Afumată Mărunțită
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 11 Uncii Zinfandel
6
Scoateți friptura din tigaie odată ce este gătită și reduceți sosul timp de 5 minute. Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați 1 lingură de ulei rămasă și apoi ciupercile. Se amestecă în ulei și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti ciupercile pana devin aurii, apoi adaugati in sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
2 Căni De Brânză Cheddar Sau Elvețiană Mărunțită
20 De Ambalaje Wonton Acoperite Lejer Cu Un Prosop De Hârtie Umed Pentru A Preveni Uscarea
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 11 Uncii Zinfandel
7
Se amestecă smântâna în sos. Se taie friptura de porc si se serveste cu sosul turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate