Friptură de porc umplută cu sos de Port

Friptură de porc umplută cu sos de Port
Friptura de porc umplută cu sos de Port necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, ceapă, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de porc umplută cu sos de Port, Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, și Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați portul și cireșele într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
4
Scurgeți cireșele într-o sită peste un castron, rezervând cireșele și portul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați fenicul și ceapa; gatiti 10 minute sau pana cand legumele sunt aproape fragede, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Combinați amestecul de fenicul, cireșele și pesmetul într-un castron mare. Topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Stropiți untul topit și 1/4 cană de bulion peste amestecul de pâine și aruncați. Se amestecă 2 lingurițe de salvie tocată, cimbru tocat, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Tăiați orizontal prin Centrul de carne de porc, tăind, dar nu prin cealaltă parte folosind un cuțit ascuțit; deschideți plat, așa cum ați face o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime uniformă de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Periați 1 1/2 lingurițe de ulei în interiorul cărnii de porc; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
14
Întindeți amestecul de pâine uniform peste carnea de porc, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
15
Rulați carnea de porc, moda jeleu, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
16
Periați în afara cărnii de porc cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei; presărați toate părțile de porc uniform cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
17
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
19
Așezați carnea de porc pe un suport de prăjire acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20
Se toarnă restul de 2 1/4 cani stoc în partea de jos a tigaie. Prăjiți carnea de porc la 400 timp de 45 de minute sau până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
21
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
22
Tăiați transversal în 12 felii.
23
Puneți tigaia la foc mediu-mare; adăugați port rezervat, crenguțe de cimbru, frunze de salvie și eșalotă; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 1 cana (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
24
Combinați făina și 2 linguri de apă într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
25
Adăugați amestecul de făină în amestecul de port, amestecând cu un tel; gatiti 5 minute sau pana cand amestecul de port incepe sa se ingroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
26
Adăugați restul de 1 lingură de unt, amestecând până se topește untul. Se strecoară sosul; aruncați solidele. Se amestecă restul de 1 linguriță de salvie tocată, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
27
Serviți sosul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista