Friptură de porc umplută cu lămâie și Prosciutto cu Broccolini

Friptura de carne de porc umplută cu lămâie și Prosciutto cu Broccolini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 438 calorii, 46G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, panko, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, Friptură de porc cu umplutură de smochine și Prosciutto, și Friptură De Porc Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în jos, pe suprafața de lucru cu 1 capăt scurt orientat spre dvs. Folosind un cuțit ascuțit lung și subțire și începând cu 1/2 inch deasupra părții inferioare a fripturii, tăiați 1/2 inch de-a lungul părții drepte. Continuați să tăiați 1/2 inch deasupra părții inferioare, derulând friptura ca covorul. Aranjați prosciutto uniform peste carnea de porc, suprapunându-se dacă este necesar. Aranjați felii de lămâie peste prosciutto.
Se presară cu panko, apoi arpagic.
Se presară cu 1/2 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper. Întoarceți carnea de porc, astfel încât 1 capăt scurt să vă înfrunte. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați carnea de porc; aranjați cusătura în jos pe suprafața de lucru (partea grasă va fi orientată în sus). Folosind șirul de bucătărie, legați la intervale de 1 până la 1 1/2 inch.
Transferați carnea de porc, partea grasă în sus, în tigaia de prăjire.
Se presară cu 1 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper.
Gatiti broccolini in oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Scurgere; rece. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți carnea de porc; rece. Înfășurați broccolini în prosoape de hârtie, apoi plastic; rece.
Poziție 1 rack în treimea superioară și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului;preîncălziți la 450&Deg; F.
Așezați carnea de porc pe raftul inferior; prăjiți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 buc. f; prăjiți carnea de porc până când termometrul cu citire instantanee înregistrează 145 buc.f când este introdus în centrul cărnii de porc, cu 45 până la 60 de minute mai mult, în funcție de grosimea fripturii.
Transferați la placa de tăiere. Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Împărțiți broccolini între 2 foi de copt cu margini.
Stropiți uleiul de măsline, presărați sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Se introduce la cuptor și se prăjește până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute, inversând foile la jumătatea prăjirii.
Între timp, puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Adăugați bulion și vin; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 8 minute. Se amestecă untul.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și amestecați până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Se strecoară sosul în ulcior mic. Se condimentează cu sare și piper.
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați sfoara de-a lungul vârfului fripturii; aruncați.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/2 inch; aranjați pe platou.
Stropiți sucul de lămâie peste broccolini; condimentează cu sare și piper.
Serviți carnea de porc cu broccolini, trecând sosul alături.