Friptură de porc umplută cu lămâie și Prosciutto cu Broccolini

Friptură de porc umplută cu lămâie și Prosciutto cu Broccolini
Friptura de carne de porc umplută cu lămâie și Prosciutto cu Broccolini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 438 calorii, 46G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, panko, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, Friptură de porc cu umplutură de smochine și Prosciutto, și Friptură De Porc Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în jos, pe suprafața de lucru cu 1 capăt scurt orientat spre dvs. Folosind un cuțit ascuțit lung și subțire și începând cu 1/2 inch deasupra părții inferioare a fripturii, tăiați 1/2 inch de-a lungul părții drepte. Continuați să tăiați 1/2 inch deasupra părții inferioare, derulând friptura ca covorul. Aranjați prosciutto uniform peste carnea de porc, suprapunându-se dacă este necesar. Aranjați felii de lămâie peste prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
LămâieLămâie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Se presară cu panko, apoi arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
3
Se presară cu 1/2 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper. Întoarceți carnea de porc, astfel încât 1 capăt scurt să vă înfrunte. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați carnea de porc; aranjați cusătura în jos pe suprafața de lucru (partea grasă va fi orientată în sus). Folosind șirul de bucătărie, legați la intervale de 1 până la 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Transferați carnea de porc, partea grasă în sus, în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Se presară cu 1 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
PiperPiper
6
Gatiti broccolini in oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgere; rece. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți carnea de porc; rece. Înfășurați broccolini în prosoape de hârtie, apoi plastic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Poziție 1 rack în treimea superioară și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului;preîncălziți la 450&Deg; F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați carnea de porc pe raftul inferior; prăjiți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 buc. f; prăjiți carnea de porc până când termometrul cu citire instantanee înregistrează 145 buc.f când este introdus în centrul cărnii de porc, cu 45 până la 60 de minute mai mult, în funcție de grosimea fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Transferați la placa de tăiere. Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
11
Împărțiți broccolini între 2 foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Stropiți uleiul de măsline, presărați sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
13
Se introduce la cuptor și se prăjește până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute, inversând foile la jumătatea prăjirii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Între timp, puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
15
Adăugați bulion și vin; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 8 minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
VinVin
16
Adăugați amestecul de amidon de porumb și amestecați până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Se strecoară sosul în ulcior mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
17
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați sfoara de-a lungul vârfului fripturii; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
18
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/2 inch; aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
19
Stropiți sucul de lămâie peste broccolini; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BroccoliniBroccolini
20
Serviți carnea de porc cu broccolini, trecând sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista