Friptură De Porc Umplută Cu Ciuperci Sălbatice
Friptura de porc umplută cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 317 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, frunze de salvie, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de trei păsări umplută cu castane și ciuperci sălbatice, Friptură de porc cu muștar de slănină cu capace de ciuperci umplute, și Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, puneți ciupercile porcini uscate. Acoperiți ciupercile cu apă fierbinte; lăsați să stea 10 minute.
Între timp, tăiați friptura de porc orizontal la 1/2 inch dintr-o parte lungă, fără a tăia până la capăt (carnea de porc se va deschide ca o carte); pus deoparte. În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana se inmoaie.
Scurgeți bine ciupercile porcini; tocati.
Adăugați ciuperci porcini și portabella în unt în tigaie; gatiti aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede. Se amestecă firimiturile de umplutură.
Puneți amestecul de ciuperci în deschidere în carne de porc; închideți carnea de porc peste umplutură și fixați-o cu sfoară.
Așezați carnea de porc umplută într-o tigaie de prăjire superficială.
Se unge cu ulei; se presară sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de porc.
Prăjiți descoperit 45 până la 55 de minute sau până când termometrul citește 66°.
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute până când termometrul citește 71°.
Scoateți corzile din carne de porc înainte de a sculpta.