Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci
Friptura de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 510 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 4,01 USD pe porție. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, unt, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci, Ciuperci Savuroase Și Friptură De Porc Cu Ierburi, și Ciuperci Sălbatice-Friptură De Porc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare.
Adăugați ceapa verde și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați anghinare, ciuperci, pătrunjel, unt și piper negru. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Așezați umplutura în castron mare.
Adăugați amestecul de bulion.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați carnea de porc cu piper negru. Lingura 3 cesti amestec umplutura jos centrul de carne de porc. Îndoiți părțile laterale peste umplutură pentru a forma o rolă. Legați carnea de porc transversal la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. (Umplutura rămasă poate fi coaptă într-o caserolă acoperită în ultimele 15 minute de prăjire.)
Presărați piper negru suplimentar și praf de usturoi peste carnea de porc.
Puneți carnea de porc în tigaie și coaceți timp de 45 de minute sau până când este gătită, dar ușor roz*.
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Îndepărtați sfoara înainte de a tăia.