Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci

Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci
Friptura de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 510 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 4,01 USD pe porție. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, unt, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci, Ciuperci Savuroase Și Friptură De Porc Cu Ierburi, și Ciuperci Sălbatice-Friptură De Porc Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa verde și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați anghinare, ciuperci, pătrunjel, unt și piper negru. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Adăugați bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Căldură prin.
6
Așezați umplutura în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Se amestecă ușor.
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Presărați carnea de porc cu piper negru. Lingura 3 cesti amestec umplutura jos centrul de carne de porc. Îndoiți părțile laterale peste umplutură pentru a forma o rolă. Legați carnea de porc transversal la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. (Umplutura rămasă poate fi coaptă într-o caserolă acoperită în ultimele 15 minute de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
11
Presărați piper negru suplimentar și praf de usturoi peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Puneți carnea de porc în tigaie și coaceți timp de 45 de minute sau până când este gătită, dar ușor roz*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Îndepărtați sfoara înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
15
Servește 12 la 1
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Revista