Friptură De Porc Tomatillo Cu Ardei Iute Murat (Puerco En Salsa Verde

Friptură De Porc Tomatillo Cu Ardei Iute Murat (Puerco En Salsa Verde
Rețeta Tomatillo Braise de porc cu Chilis Murat (Puerco En Salsa Verde este gata în aproximativ 6 ore și 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc, coriandru, tomatillos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu Mole Verde (Pipian de Chuletas de Puerco) pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista