Friptură De Porc Tomatillo Cu Ardei Iute Murat (Puerco En Salsa Verde
Rețeta Tomatillo Braise de porc cu Chilis Murat (Puerco En Salsa Verde este gata în aproximativ 6 ore și 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc, coriandru, tomatillos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu Mole Verde (Pipian de Chuletas de Puerco) pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.