Friptură De Porc Portocalie Condimentată Cu Aragaz Lent

Friptură De Porc Portocalie Condimentată Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc portocalie condimentată cu aragaz lent. O porție conține 179 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.07 pe portie. Dacă aveți la îndemână miere, apă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură De Porc Cu Afine-Portocale Cu Aragaz Lent, Friptură de oală cu aragaz lent condimentată cu roșii, și Carne de porc condimentată cu friptură lentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti carnea de porc in tigaie la foc mediu-mare pana se rumeneste pe toate partile. Radeți coaja din portocală; stoarceți sucul din portocală. Rezervați coaja de portocală și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Așezați morcovii și caisele pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MorcovMorcov
Carne De PorcCarne De Porc
4
Se amestecă bulionul, scorțișoara, nucșoara și coaja de portocală rezervată și sucul; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
BulionBulion
SucSuc
Carne De PorcCarne De Porc
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 11 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Scoateți carnea de porc, morcovii și caisele din aragaz; acoperiți pentru a vă încălzi. Grăsime degresată de pe suprafața sucurilor în aragaz; se toarnă sucuri în cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MorcovMorcov
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se amestecă amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă mierea. Se amestecă amestecul de miere în sucuri în cratiță. Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 15 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Serviți carnea de porc cu morcovi, caise și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MorcovMorcov
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista