Friptură de porc picantă

Friptura picantă de porc este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială, cu 10 porții. O porție conține 186 de calorii , 31 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă ați frecat salvie, ardei iute cayenne, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 74% . Acest scor este solid. Încercați friptura de porc cu usturoi și ierburi aromatice, cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , friptura de mușchi de porc suculentă și fragedă și friptura de porc florentină cu sos de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele opt ingrediente; frecați peste întreaga friptură. Acoperiți și dați la frigider peste noapte.
Așezați friptura pe un grătar uns într-o tavă de copt.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 2-1/4 până la 2-3/4 ore sau până când un termometru pentru carne arată 71°C.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a felia.