Friptură De Porc Marocană

Friptură De Porc Marocană
Marocan smochin friptură de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 468 calorii, 65g de proteine, și 19g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 146 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza turmeric sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Salată marocană de rodie și friptură de legume, și Pui Fript În Stil Marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Se prăjește carnea de porc uscată cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați pudra de curry, turmericul, garam masala, ghimbirul măcinat, pudra de chili, chimenul, cayenne, sarea și piperul într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente pe toată friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
Friptură De PorcFriptură De Porc
TurmericTurmeric
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o oală mare, grea sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Așezați friptura de porc condimentată în oală și gătiți până se rumenesc uniform, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți carnea de porc și puneți-o deoparte. Se amestecă usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă compotul de smochine, până se amestecă bine. Întoarceți carnea de porc în oală, acoperindu-l cu amestecul de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă roșiile și bulionul de pui. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Așezați vasul acoperit în cuptorul preîncălzit. Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru, aproximativ 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista