Friptură De Porc Jamaicană Cu Aragaz Lent

Friptură De Porc Jamaicană Cu Aragaz Lent
Friptura de porc jamaicană cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 154 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucșoară măcinată, ardei iute jalape și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Porc Cu Aragaz Lent, Friptură De Oală De Porc Cu Aragaz Lent, și Asiatice Aragaz Lent Friptură De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Puneți carnea de porc în aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cimbrului, într-un castron mediu; se întinde amestecul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
6
Presărați cimbru peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista