Friptură De Porc Glazurată Cu Portocale
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Friptura de porc glazurată cu portocale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 168 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână rozmarin, muștar creol, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Crock-Pot Friptură De Porc Glazurată Cu Afine Și Portocale, Friptură de coaste Prime cu ceapă glazurată cu portocale, și Friptură De Porc Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura pe un suport acoperit cu spray de gătit într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie de aluminiu.
Frecați friptura cu piper și sare.
Încălziți marmelada într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 10 secunde sau până se topește.
Adăugați muștar și rozmarin, amestecând până se omogenizează.
Periați amestecul peste friptură.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Scoateți friptura din tigaie și tăiați-o în felii; acoperiți și păstrați la cald.
Presărați tigaia cu făină; așezați pe blatul de gătit și gătiți la foc mediu, 1 minut, amestecând constant.
Adăugați bulion și gătiți încă 5 minute, amestecând constant sau până când amestecul se îngroașă.
Se servește cu carne de porc feliată.